Darrigt på nätet

Darrigt med uppkopplingen - telias mobila bredband blippar hela tiden - så att även musen beter sig darrigt. Möjligen håller nätet på att frysa ihop - trots den vinter- och kylaälskare jag är fick jag nästan hicka när jag ser att det är minus TRETTIOEN.

Darrigt är det för våra papperstidningar fick vi veta igår. Inte underligt kanske - idag publicerar
Kuiren gammal skåpmat på debattsidan. Martin Peterson egen patentlösning för att undanhålla Sveigedemokraterna inflytande i politiska församlingar. Förra gången han skrev handlade det om riksdagen - nu har han översatt den till Luleå kommun. Ett antiparti vars enda uppgift ska vara att neutralisera eventuella sverigedemokrater som kommer in i fullmäktige. Mårten Ströms klassiska i Nord Nytt om att väljarna glömmer så fort tillämpas uppenbarligen av Kuriren - men läsarna glömmer inte så fort.

Mycket gult och blått i tidningarna idag - inte bara på sporten. Nestor Torsten Viklund har tydligen en OS-blogg: "Det finns inte någon mer gul och blå än Anja Pärson". Åtminstone vad avser vad, vår och rumpa lär hon varfa oslagbar.

Kusin Kerstin i "Kullen" har blivit min vän. Och nu ska jag skriva en rapport till min kusin Kerstin som befinner sig i London ett par dagar till.

Nu ska jag göra mandelmassa! Baka semlor! Röja! Åka och se Sara spela basket! Till Kvantum och skriva ny tipskupong! Hälsa på far! Och sen är det väl dags för sportliga aktiviteter igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback