Hot mot demokratin?

Nä inte Styrman/Mansten - men väl Eva Bergströms uttalande om att namninsamling för att Frida Stenbergs barn ska få växa upp med sin halvbror. Har skapats en grupp på FB bland annat.
Man kan ju undra vilken verklighet Eva befinner sig i - när hon tycker att namninsamling är ett hot mot demokratin? Än första maj då?

Trots sekretessen börjar det nu klarna - åtminstone för mig - vad det är vi inte vet. Min hypotes är att det är vårdplanen som man är oense om. Men visst måste vi kunna tro att mor- och farföräldar vill ha den bästa av vård för sina barnbarn - och att deras synpunkter på vårdplanen måste väga tungt?

Kaka söker maka - dom har ju nästan äktenskapstycke Mansten/Styrman på fotomontaget. Fast han har ju inte upplöst sitt "äktenskap" med folkpartiet så lite av bigami är det väl. Fast han lär väl bli en "streckgubbe" när partistyrelsen får vetskap. Ska bli spännande att ta del av deras avsiktsförklaring - inte partistyrelsens.

Lite kuriosa är det väl ändå att Mansten väljer att marknadsföra sitt nya parti under gruppöverläggningar med Folkpartiet - på tid som betalas av landstinget? Bra ambition att minska landstingets administration - men man kanske ska leva som man lär?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback