Mitt hem är min blogg

Mitt hem är min blogg - eller tvärtom - min blogg är mitt hem. Men nu har det tydligen blivit ett nytt "yrke" för nu anställer partierna redaktörer för sociala medier. Själv kan jag länka - fast jag har inte ordningen på vilka jag länkat til. Men stressad blir jag när jag hör om "statusrad" något man som bloggare ska ha koll på enligt  TV - och vad är det? Och "pinga" kan jag inte heller - försökte en gång utan framgång.

Hittade inget att länka till - bara i TV. Tidningarna befinner sig tydligen fortfarande i den värld där det också finns nyhetsbrev, valaffischer och valstugor - något som inte finns i den värld Alexander Bard befinner sig.

Det finns andra som också befinner sig i en annan värld - inte helt ovanligt för
arten KD:are. Birgitta Ohlsson skulle ha gjort som han skulle ha bestämt för sin fru - tro inte att beslutsordningen hade varit annorlunda.

Och Ohly är inte nöjd med vinsten - 600 000 kronor. Otäckt tycker han. Luktar dom fr han gärna skicka dom till mig. 

Nu vidtar 2 månaders demokrati - den 27 mars ska länsförbundets årsmöte slutgiltigt fastställa våra listor till riksdag och landsting. Alla medlemmar i länet - och även sympatisörer - har nu möjlighet att på sina lokala årsmöten diskutera hur listorna ska se ut - och programmen som dessa kanidater ska gå till val på. Om bara de fåglar som sjöng bäst skulle få sjunga skulle det bli tyst i skogen! Och om medlemmar som inte  får plats på listorna skulle bli uteslutna - skulle det inte bli många kvar i partierna!

På jakt efter länken till Ohly hittade jag denna glädjande nyhet - skillnaden mellan blocken minskar. SD under spärren - och Peter Erikssons framträdande i partiledaredebatten fick MP att störtdyka.

Signalen kom nu - dags att avsluta datorträffe då 7-nyheterna startar. Idag ska det inte bli överskridande av arbetstiden - känner att det straffar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback