Som en påse

Kom för mig - Hasse Alfredssons sketch "som en påse - livet är som en påse - tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något - en karamell till exemel . livet är som en karamell - man suger och suger.." - allt detta lite fritt översatt från ett gammalt minne.

Tomt och innehållslöst var mitt (egentligen Thomas!) USB-minne. Har tydligen lyckats kopiera över några genvägar - rubrikerna finns med - men någon text kan inte återfinnas.

Nåväl det kan vara lika skönt att få lämna huset - här är så ljuvligt när jag tittar ut att jag nästan längtar att spänna på mig skidorna (har inga och inte pjäxor heller) och dra ner mot älven. Får ta mig till jobbet och göra mina privata uppgifter där.

2 anmälningar till Patientnämnden, 1 skrivelse till Försäkringskassan, 1 förtydligande till ett Försäkringsbolag, 1 brev om kostnadsersättning till Försäkringsbolaget. Och en till skrivelse har jag för mig?

När jag räknar upp så där börjar jag känna mig som en rättshaverist - men det är bara Patientnämnden som är knutet till mig som person.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback