Som svampar ur jorden

Som svampar ur jorden växer dom upp - nya partier. Nu har Erland Nilsson satt ned foten, som NSD skriver. När jag sökte i NSD på "han sätter ner foten" så hittade jag allt utom Erland Nilsson. Och inte gick det att googla fram heller. Om nya partier kan man iaf säga att det är bra att vi lever i ett land där såna får stiga fram.

Rätt kul på Radio Norrbotten igår - Maria Lindgren tror jag - som utan sina läsglasögon hade uppfattat namnet på "Styrmansten" partiet som "rädda världen".

Sen bara en hälsning till Kurirens rubriksättare och Stig Nordlund. Det är en stor skillnad mellan att protestera mot att Anders Mansten miste sitt jobb 2006 och att påstå att det skulle finnas något löfte om att jobba för en återanställning. Folkpartiet var i gott sällskap med Justitiekanslern i sin kritik mot uppsägningen. Och något löfte om att jobba för en återanställning finns naturligtvis inte. Det är inte politikens uppgift!

Det kan vara bra att veta att skälet till att AM inte fick förnyat förtroende av nomineringskommittén var just att han inte kunde skilja på sin privata tvist med landstinget- om hans anställning - och sitt förtroendeuppdrag. Alltså precis tvärtom vad som antyds i artikeln.

Med NSD i OS-tiden beskrivs nyheten som - En rejäl slakmota. Småroligt skrivet av Torbjörn Ek.

Annars en sak som upprörde mig något igår - att ordförande för Företagarna i Övertorneå gör gemensam sak med vänsterkanten och förhindrar nyföretagande. Uppseendeväckande minst sagt - och förståelse för den sarkasm som Linda Ylivainio ger uttryck för.

Så kom han till slut - Erland Nilsson med foten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback