Steget efter

Jönsson vann sprinten igår det budskapet nådde mig idag. Men man blir kanske lite steget efter när man sover 13 timmars skift och som idag stiger upp först klockan 8. Har liksom en lite ny filosofi - att jag  troligen behöver mer än de 4-5 timmar jag alltid trott räckt.

Men visst är det dåligt med sportreferat på radion som är min kanal?

Förstås nådde jag av Luleås förlust - tur att jag inte har så mycket kontakt med min fd kollega i Gävle längre.

Har traskat igenom tidningarna - om programledarna tyckte jag inte - fanns inget alternativ för mig - fast killen i silverkavajen var okej - Måns?

Hur lättlurade är vi - myndigheter och organisationer. För övrigt anser jag att Bengt Westerberg borde lämna sitt skyhögt arvoderade ordförandeuppdrag i Röda Korset - eller snarast se till att det sänks. Själv tänker jag inte lämna en sekin till dom innan det fått ordning. Risken är väl att de finns folk som tar det som intäkt för att inte skänka pengar alls - men kom ihåg att det finns många andra - frälsningsarmén, Rädda Barnen, Läkare utan gränser för att nämna mina favoriter. Svårt beslut att en gammarl URK:are - men någon gång måste man sätta ner foten för sitt eget samvete.

Apropå bedrägerierna med bouppteckningar kan det väl vara en effekt av den centralisering som skett. Inlämnas på skattekontoret i Luleå - men skickas till Härnösand. Skulle nog varit lättare att upptäcka med lokalkännedom!

Ohoj - ingen opinionsmätning i dag. Undrar om jag alls kom ihåg att lägga ut Demoskopen som kom här omdagen? Och som visade att gapet till oppositionen nu krympt till en springa?

Nu blir det hemmajobb förmiddage. Lite inhandling- En kort sväng till jobbet - mest för lite privat skriveri -  och sen besök hos faderna - för att kolla att de vackra insynsskydden sitter kvar. Skulle vara snopet om de låg på fönsterblecken.

Kommentarer
Postat av: Lars-Erick F

Hej Ylva, det var en tid sedan jag kollade din blogg. Vad säga? Tja, att vi har liknande åsikter betr Bengt W och RK. En bra karl, som nog blivit lite "hemmablind" betr arvoden efter så lång tid i samhällets toppar. Jag har tyvärr en känsla av att det är för höga arvoden i Rädda Barnen också, som jag tillhört och stöttat i snart 50 år. Skulle vilja se en genomgång av alla hjälporganisationer, men det är klart Frälsis måste ju vara bättre/billigare i drift, och Läkare utan gränse, och Läkarmissionen vill jag tro om gott oxå.



F.ö. är det skandalöst att gammelmedia nästan helt nonchar den nya "Telubskandalen"... dvs Björlings stöd till diktaturens Libyen. Ack vore Olle Wästberg mera politiskt aktiv, han är ju ändå ca året yngre än mig, så han borde ju orka ...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback