Allt utom att stiga upp

Vissa dagar är det så - kroppen vill allt utom att stiga upp. Så var det i morse - trots att jag bestämt motsatsen. Och det berodde verkligen inte på något syndigt leverne och nattligt sudd. Jag umgicks med "Mannen som älskade Kina" hela kvällen - och den var då åminstone inledningsvis ganska torr - så den nattliga sömnen började i fåtöljen.

Tur iaf att det är ett tag kvar till nästa nattvila - efter att ha sett den här
bilden på pytomormen - jag brukar ha en obehaglig vana att ta dem med till natten. Spindlar och råttor göre sig icke besvär att skrämma mig men allt över en större daggmask utlöser ångest.

Igårkväll strulade bloggen - jag tilläts skriva men när jag publicerade försvann det. Det var nog inget viktigt - bortsett från att jag hade 0 rätt på Keno  och därmed inhöstade 5 kronor. Råkade ha på TV:n så jag såg dragningen. Noterade även att det var tjejernas dag med Helena och Anja på pallen - och med Kalla precis utanför - några sekunder - i sitt livs bästa klassiska lopp.

Inte så mycket i dagens tidningar -"lättsmälta".  Men bilderna och nyheterna från Haiti lever med en.

Idag ska jag så snart som möjligt dra mig till jobbet. Både lönearbete (dock utan lön) och lite idellt arbete för Luleåavdelningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback