Boxning i slowmotion

Jag avstod från duellen - boxningsmatch i slowmotion - som snabbledaren i Expressen skriver. Jag har så svårt för tonläget hos dess "giganter" - ju mer adrenalinet flödar hos en själv - och förmodligen hos dom också - desto sävligare och lugnare verserar de.

Jag blev kvar på jobbet hela dagen - eller iaf fram till 16. Dock ägnade jag halva tiden till privata skriverier. Dels till kompisen med försäkringsärende och så började jag ta itu med anmälan till Patientnämnden. Det senare tärde på krafterna - att påminnas om allt elände och hur arg jag fick vara för att det inte fungerade runt mor. Så sanningen är att jag inte alls valde bort duellen - det var sömnen som valde mig - jag hörde lite av debatten i bakgrunden.

För övrigt hann inte kusin Benny med att besöka far, Kanske tur för Bengt och Ritva hade varit där i flera timmar - och trevligt hade dom haft enligt Anita som nu återvänt från sin veckas semester.

Paul och Pål har namnsdag och ska gratuleras.

9 poäng ned till strecket - är det verkligen möjligt att Luleå hockey skulle förlora det? Förstår inte varför så upprörd över förlusten? Det är väl ändå slutspelet som räknas.

Som en jo-jo dyker nu regionfrågan upp igen med en helsida i NSD. Bara någon dag sen jag läste om bittra tårar från Ögren för att Norrstyrelsen skulle läggas ner. Nu har regeringen - den moderatstyrda som NSD så påpassligt skriver - tydligen gett nytt hopp till Ögren. Buss på dem, Bosse!

Jag har fått en lagom dos från Reinfeldt-Sahlin debatten nu på morgon TV. Nu ska jag gå ner i källaren och hänga upp tvätten - vilket jag borde gjort i går kväll.

Sen raka rör med sikte på jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback