Drömt mig bort

Har suttit här med nättidningarna och drömt mig bort - till Thailand och nära där vi var senast om jag kommer ihåg rätt - Long beach hette väl stranden?

Medan radion nu pålyser att det ska bli Sverige berättar med Lisa Syrén.

I går kväll drönade jag mig också bort - njöt i fåtöljen  inlindad i en god pläd - och såg på hockey. Och njöt av Micke Renbergs mellansnack. Dock vaknade jag klockan 3 något stel i nacken - fast jag visste att det blivit 11-4 till Sverige så jag var med nästan till det bästa slutet.

Sen blev det riktigt ryggläge i akt och mening att stiga upp klockan 6 då klockan lydigt skulle ringa - men det gjorde den inte - för batteriet var slut - halvåtta vaknade jag och oavsett när jag vaknar vill jag dra mig - så nyuppstigen är jag. Ingen pappers DN idag har jag ändå hunnit kolla in. Och starta motorvärmaren har jag gjort.

Nu ska hag kolla lite mera tidningar. Sen åka och jobba - 2 timmar iaf - sen besök hos far - förväntad hemkomst cirka 16 för ny avfärd mot stan strax före 18 - Ersnäsrevyn klockan 19. Slutsålt till varenda föreställning påstod kompis Birgit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback