I Luleå också!

Kaos i trafiken i södra sverige - men det har det varit i Luleå också. Snörljningen under anständighetens gräns. Åkte till landstingshuset vid 16 . dit gick det att ta sig någorlunda. Sen åkte jag hem - och då hade vår plogare inte kommit. Det hade väl löst sig om jag hade kunnat stanna på Kråkbergsvägen med bilen - och skotta upp ett hål till nedfarten. Men tro inte att ens den var plogad.

Så jag åkte för att hälsa på far i avvaktan på att plogningen skulle fixas i Sunderbyn. Men vägen till Ingridshem var lika oplogad som allting annat i kommunen. Undrar hur man gör om det behövs ambulanstransport därifrån eller om man behöver kalla på någon sköterska.

Nå eftersom jag glömt inhandlad mat på jobbet så tänkte jag att jag tar en tur dit. Sagt och gjort. Sprang snabbt in och hämtade efter att ha parkerat i mina gamla spår på Lulsundsgatan. Och tro det eller ej - då såg jag en maskin från snösvängen. Som kom och plogade trottoaren - och vräkte en massa snö längs långsidan på min bil - som tryckte sig fast runt höger fram och bakdäck. Och där satt jag förstås fast.

Klockan 20.00 var det fortfarande oplogat på Kråkbergsvägen. Själv har jag parkerat vid folkhögskolan. Sen dess har två bilar - de enda två som försökt sig på att köra där - kört fast på Kråkbergsvägen.

Och nu kommer jag ihåg att jag har frukt i bilen - som väl måste hämtas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback