Medicinrädsla

Riktigt skönt känns det att dras med en viss rädsla/avoghet mot mediciner av alla de slag. En gång i världen då bloctrycket inte var under kontroll var det aktuellt med Reducil - men jag avböjde. Skönt när det nu visar sig ha biverkningar och medlet dras in.

Dålig nyhet igår om att Jens far befann sig på hjärtintensiven - dock goda rapporter innan kvällen - han hade piggnat till.

Bocken som trädgårdsmästare tänkte jag också när Mattias dundrade mot den dåliga kvinnorepresentationen i de koimmunala bolagen. Och Yvonne S är inte sen att utnytja det - moderaternas kvinnorepresention i kommunfullmäktige är NOLL SÄGER NOLL! Kan ju fundera hur maktbalansen Karlsson-Salmgren är nu för tiden? Och om och var Maria dyker upp till valet?

Högskolprovet har jag aldrig gjort - men brukar gå in och göra ordkunskapstestet - faktiskt med mycket goda resultat. Och det är nog som Marianne Gjörup säger - en viss fördel har man av åldern.

Nu får jag testa med "småpojkarna" på jobbet - om de vet vad "att gå på i ullstrumporna" betyder?

Små och små - idag gratulerar vi Johan som fyller 30 - HIPP HIPP HURRA!

Får säga som Birgitta Andersson när hon blev lite som en tesked - Götapetter - nu blev stilen så hör stor igen. Och nu vet jag vilka knappar jag trycker på - men inte vilka jag ska trycka på för att ångra?

Nu ska jag gå till duschen - ska spola min riktigt dj.. onda nacke med hett vatten.

Jobbet som vanligt - klockan ett ska jag befinna mig utanför Alviksskolan och hämta tjejerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback