Mor 84

Idag skulle mor ha fyllt 84 år - det är tomt när hon inte finns med. Men ett stort och ljudligt grattis - det ska nå ända ned till Bollnäs - till hennes bror Sture på 73 årsdagen.

Och Gunnar har namnsdag - så mång jag känner - och ska gratuleras. Vågar mig inte på att namnge - då missar jag någon när och kär.

Inte så mycket ute på rikstidningarna - men noterar med ett leende att vargen blir för mycket även för
politikens "rödluvor".

"Utan kvinnor blir det inga barn" kommer Gustaf Blomberg fram till i dagens Kuriren ledare. Själv trodde jag förstås att det behövdes män också? "Jämställdhetsivrare" kallas de som är missnöjd med att det bara är 1,5 % av den kvinnliga kompetensen som finns i näringslivetstoppar. Frågan är vad vi ska kalla Gustaf Blomberg och andra som verkar mycket nöjda med denna tingens ordning?

Ledaren inte utlagt 06.30?

Olycka uppe vid sjukhuset i Sunderbyn - igen - oförståeligt att det ska vara en sån olycksdrabbad sträcka. Är den det - eller är det bara så att jag på raken minns minst 3 olyckor inom bara några dagar?

Valåret närmar sig - och då ska beredskapen bli kvar på Kiruna sjukhus. Frågan är om det är en "bricka" i det kommunala spel som pågår?

Skrev jag inte om det - att "tokvänstern" skulle ösa galla över Victorias besök hos soldaterna i Afghanistan. Här personifierad av Lars O Nilsson.

Och kyrklockan står still igen - men inte ens det hjälper väl till att dryga ut tiden - som aldrig riktigt vill räcka till. Idag ska jag jobba - ha styrelsemöte - planering inför landstings- och riksdagsval.

Apropå tid så hade både Ulla och Jens ringt mig igårkväll, 20.35 respektive 20.39 - de tror säkert att jag sov - mn faktiskt så tittade jag både på På Spåret och sen deckaren. Det är ett mysterium varför jag inte hörde telefonen. Kan bara hoppas att Ulla inte var utlåst och fick gå brandvakt?

Nästa inlägg kommer först ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback