Övernitiskt

Alla ahr vi väl varit utsatta för övernitiskt säkerhetskontroller vid flyget - men den pilot som sabbade ett transplantat för en svårt diabetssjuk ung kvinna tar priset - även över de ibland gestapoliknande uppträdande som förekommer vid Arlanda. Att jag ibland blivit så sur att jag övervägt att slita av kvarvarande tröja och bh kan ses som futiliteter i sammanhanget.

Jag är faktiskt in och skriver om - blev utkastad från det mobilabredbandet - och det jag skrivit var borta.

Men minnet är ju någorlunda intakt på morgonen - så jag mindes den här rubriken om en treåring som checkat in sig själv - och tydligen passerat alla säkerhetskontroller.

Minns också uttalandet och artikeln om ärrade galtar från igår - idag föll mina ögon på Patrik Boström i NSD om hur "bokstavstron sicker upp sitt fula tryne". Om hur kvinnoprästmotstånarna är bibeln bokstavstrogen när det passar - men inte i övrigt.

Ja när jag ska dubbelarbeta på detta sätt hinner jag inte mera nu. Ska duscha med min nya duschblandare. Och så ska jag fara förbi föräldrahuset och hämta lite bätre vinterkläder till far - promenader och utevistelse på G.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback