Självaste partiledaren

Självaste partiledaren får jag gratulera på namnsdagen - Grattis Jan! Och Grattis förstås till alla andra Jan inkluderande alla olika kombinationer av Erik, Olov med flera.

Jag har faktiskt också reagerat på placeringen av vuxenpsyk - på baksidan skyltat tillsammans med varumottagning och bårhus. En god vän påstod dessutom att standarden till exempel för möjligheten att vistas ute var mycket sämre på vyxenpsyk än annars. Bra att Agnetha kör igång! Inlägget finns på Kurirens debattsida - men inte på nätet än.

Nu är villan på bild - den eldhärjade i Sunderbyn - dock inte på nätet. Måste vara Annelis hus - vars gamla namn är Sandströms - tror jag. I min barndom hette dom Olofsson som bodde där. Huset är dock
snarlikt detta - i Unbyn - som eldhärjades mycket värre.

Och så skulle jag skriva om att en kommunal nämnd i Kalix omyndigförklarats - Barn- och grundskolenämnden - som dragit över med 5 miljoner - men inte fanns den utlagd heller - bara denna som jag faktiskt inte sett förr - som handlar om Räddningstjänsten í Kalix och 5,5miljoner - vissa gemensamma drag.

Nu ska jag gå till källaren och kolla in om mina jeans har torkat. Klockan 07.45 ska jag vara vid expen för att bli upplockad av Johan och Karin fvb till Skellefteå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback