Som fan läser bibeln?

!

Modigt iaf att gå ut och som kvinna gå ut och erkänna att hon är emot kvinnliga präster. Som så många andra väljer hon att anpassa tolkningen av bibelns texter till nutid - utom när det gäller kvinnliga präster. Ingen jämställdhetsfråga - utan en trosfråga säger, Helena Hapaniemi. Kan undra vad hennes parti - KD - säger om det? För mig handlar det om en fråga av karaktären mänskliga rättigheter. Tyvärr tycker jag biskopen känns lite försiktig i sina uttalanden - ett klart avståndstagande hade varit på plats!

Så synd att NSD inte lagt ut Patrik Boströms krönika om hur "bokstavstron sicker upp sitt fula tryne" - vare sig sökmotorn på NSD eller Google svarar på det. På Kurirens nättidning är det Error - visar iaf att de inte har samma ingång som NSD - än?

Företrädare för tre av fyra allianspartier vill starta debatt om euron. Varför faller inte myntet ned för mig - varför är FP inte med? Man kan ju misstänka att det är ett försök att lyfta bort euron från årets valdebatt - vilket vi naturligtvis inte har något intresse av"

Usch - nu blev det så här igen - och jag tappar lusten att skriva. Ska kolla om Kuriren har "error" fortfarande?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback