Sticker av

Långt ner på Expressens nättidning fann jag en SKOP - trodde nästan det var en gammal mätning - men jag hade fått den från en vän i min mailbox också. För FP:s del sticker den av rejält mot andra mätningar så att vi ligger på en högre nivå i den här. Spelar roll - men det kan väl innebära att vi går in i årets valrörelse ungegär någonstans där vi var i valet förra gången - det känns ungefär tryggt och bra att börja där.

Har sovit till klockan 6 - och inte vet jag hur jag lyckats dega hela 2 ½ timme innan jag hamnade framför datorn. Kan misstänka att jag nickat till i fåtöljen. Har hunnit glömma om det var något i lokaltidningarna. Vaknade för övrigt med ont i min gamla skada i korsbenet. Korsbenet - som sitter vid svanskotan - hade jag en spricka i för mer än 15 år sen - har inte känt av den på ganska många år nu - men i morse var det påtagligt ont. Fast den har väl blivit någon del av det andra onda som bara vandrar runt.

Idag hade jag tänkt mig några timmars jobb - och så ska det nog bli också. Men fick höra igårkväll att det är Herucup i basket i G-stad. Siktar nog på match två - 15.30 - då blir det lagomt att fly stan innan "folk" samlas till Lueå hockyes match mot Skellefteå. Så ska jag hinna till min kompis för att få lite underskrifter på överklagningarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback