"Störman, Skrålnacke och Ölgren"

Morgonens skratt fick jag när jag kom till A-delens sista sida - "Störman och Skrålnacke i revykostym".

Själv ska jag på Ersnäsrevyn på onsdagkväll - med Telle, Ylva och Kerstin. Dock lär vi inte få se några lokala politiker i den - enligt Per Selberg (från revyn) känner folk bara till Karl Petersen - och han lär ju vara utnött (det senare min kommentar.)

Har lyssnat till hockey på morgonkvisten - där juniorkronorna jagade kvittering - men som blev 5-2 i baken istället - och match om 3:e pris. Lust till bandy fick jag igår när jag hörde hur Haparanda hämtade upp underläge och till slut vann med 8-5 (tror jag det blev).

En av decenniets skamfläckar för polisen - insatsstyrkan som stormade Idas lägenhet - vädrar Kuriren idag. Blir lite nyfiken - fick vi någonsin veta vem som beordrade? Dubbelskämmigt att Ida inte fick skadestånd - ovärdigt en rättsstat.

Rut ska vi gratulera idag - tant Rut Eklund i Älvsbyn tänker jag först på.

Synd att Linda inte tar chansen att bemöta insändaren av Johny Kron. Jag känner inte honom - men kritiken är ju saklig och värd att Linda ger sin version. Mörkningen som han beskriver i Ekfors ärendet känns besvärande för en "allianssyster" som jag.

"Alliansbrodern" Bo Ture Larsson får signera ledaren i Kuriren - som i "huvudet" har bild av GB?

Inte alls förvånad över att Luleåborna känner att de famlar i demokratiskt mörker. Själv har jag tillskrivit tekniska nämndens ordförande - med kopior till tjänstemän och förvaltning - två år i rad - och inte fått någon som helst respons. Om den uteblivna gång- och cykelvägen. Jo föresten för några månader sen fick jag ett automatsvar att min ärende skulle överlämnas till handläggare - men han/hon måtte ha varit svår att hitta?

Minus 17 - en härlig måndagmorgon. Date med Thomas klockan 10 - om han nu har vett att höra av sig föe så skulle en räkmacka inte vara helt fel. Själv hoppas jag dock komma till jobbet senast 9.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback