"Ärtigt"

2010-07-04, kl. 08.15

Väl "ärtigt" av sossarna att dra igång ett upprop från samtliga distriktsordföranden mot vad man säger är en hatkampanj mot Mona Sahlin.

Bevisen är ett mail som sägs ska ha cirkulerat angående hennes politiska skandaler - jo det står visst så
"hennes politiska skandaler" enligt DN - samt ett mail som ska ha spårats till en moderatpolitiker. Sannerligen inte mycket att komma med - lite av att skjuta mygg med gevär.

Att Mona Sahlin har lägst förtroende av alla partiledare i någon av de senaste undersökningarna är förstås ett bekymmer för S. Största partiets - eller näst största ibland - företrädare är den som har lägst förtroende i en valrörelse där partiledarna sägs få stor betydelse kan väl få distriktsordföranden att göra lite oövertänkta utspel.

Borde man inte fundera om "sandlådeutspel" som detta påverkar mera? På nivån "min pappa är starkare än din". Ni kommer aldrig att bli lika bra som vi på välfärd, säger Ohly enligt någon annan tidning. De rödgröna ska - oavsett det behövs eller ej - alltid bjuda över.

Och om "ärtan" fortfarande känns så studera gärna de socialdemokratiska ledarskribenterna - där granskas och skrivs om uttalanden om borgerliga politiker  som går tillbaka till söndsgsskoletiden.

Slut med politik.

Tufft med sena fotbollsmatcher och otydliga favoritlag. Dvs har svårt att bestämma vem jag håller på - Tyskland skulle jag hålla på - men så hann de göra mål innan jag kommit in i matchen - så det blev Argentina - och så blev vi krossade av Tyskland. Spanien en alltid given favorit - men spelade så uselt i första halvlek att sympatierna övergick till Paraguay som överraskade med trevligt spel. Ja - som ni säkert vet så förlorade vi den matchen också.

Tyskland, Holland, Spanien och Uruguay - är det nu dom som är kvar? Bästa att inte hålla på någon - än - känns som jag skulle putta ut dem då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback