Det "lax" inte

2010-07-01, kl. 05.00

Ny dag, ny månad, ny väderlek. Det är riktigt mul och regn i Sundebyn - men somrigt ändå.

NSD toppar med  "Kris i laxfisket". Det är från Jokkfall de slår larm men är inte bättre på andra håll. Artikeln förstås inte utlagd på nättidningen ännu - och att länka till nättidningen - ja det kanske är lönt eftersom det handlar om första sidan? Och
NSD överraskar idag.

Däremot "lax" det inte för den dömde i Kalamarksmordet - åtninstone verkar det inte som om han får resning. Men Kuriren överraskar inte - inget på nättidningen - men e-kopian funkar ju då det är ettan.

Och jag undrar fortfarande när jag som prenumerant av papperstidningen ska få tillgång till e-kopian. Tidningarna skulle säkert slippa en del ändrade sommaradresser om man släppte på det.

Miriam och Aron ska gratuleras. Namn med hebreiska ursprung båda två kan jag läsa om. Särskilt grattis till MMÖ - vilket innebär Miriam Mozel Öström.

Nu blir det två dagar med mindre av blogg och FB - ska ta hand om morbror Sture som kommer med tåg nu 06.42, Och så kommer Anders med Ebba till kvällen. Liksom Berndt. Och i morgon kommer kusin Lars. Sen är det begravning i morgon klockan 13.

Dock ska jag smita iväg till jobbet några timmar idag - lite som ska stökas undan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback