Förväntat och tragiskt

2010-07-10, kl. 08.00
 
Vilken under bar värld - önskar jag att jag kunde skriva - men den känns inte så efter att ha läst
Aftonbladets Littorinavslöjanden.

Känslorna spretar - äckligt förstås om det är sant - vilket väl mycket tyder på. Men också äckligt med AB utdragna process innan avslöjandet.

Så många som drabbas. Och som i fallet med norskan och tilltänkta prinsessgemålet kan jag ju undra om hon fått betalt. Ja inte för sexet utan för avslöjandet?

I vilket fall är detta ingen dag att tillbringa framför datorn - vilket känns skönt då både DN och SvD också nu avslöjar med hänvisning till AB. Fast inte Expressen än - iaf?

Men en underbar värld iaf - har suttit ute framför häbret och läst lokaltidningarna. Nu ska träningsskorna på - känns som om det måste göras snabbt innan det blir för varmt. Såna tankar är härliga.

Om någon missat det så fick Birgitta Ohlsson och Mark Klamberg en dotter igär. Grattis.

Och i morgon får jag åka till Pajala marknad - alltid något att glädja sig åt.

Kommentarer
Postat av: Inger Lundberg

Håller med dig Ylvs! Jag försvarar inte Littorin men Jag är också så dödligt less och irriterad på massmedias hantering av "affärer". Den tredje statsmakten går över gränsen för vad som är försvarbart! Jag undrar också hur mycket hon får betalt. Vem ska granska det? Måste inte politikerkåren snart sätta ner fötterna? Och sluta krypa! Tänk att Reiflelt drar på besked och tror han ska komma undan! Nej fram för ny taktik! Stoppa hyenementaliteten!

2010-07-10 @ 22:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback