Mer normalväder

2010-07-15, kl. 06.40

Mer normalväder idag - 14 grader - men det ser ut som om solen är på väg tillbaka.

Högar med disk väntar efter grillmiddagen igår - svårt att utröna vilken bantningsmetod jag ska stödja på när jag åt allt från massor med maränger till morbror Stures kryddsmör. Nå jag har gjort smöret själv efter ett recept från Sture som triggats upp med dubbeldos vitlök och worcestershiresås.

Ragnhild har namnsdag och gratuleras. Och Ragnvald också - grattis.

Bärentreprenörer och ormbitna hundar toppar Kuriren. Och båtfolk och kobingo i NSD - riktigt heta sommrnyheter med andra ord.

Med andra ord inte mycket att kommentera.

I rikspressen inte särskilt mycket nytt heller - lite efterdyningar i Littorinaffären. Måste tillstå att det i mina ögon utvecklats till en "blockaffär" - motiven för publicering blir allt mer röd-gröna och på den andra sidan så är det uppenbart att moderata ledarsidor gör allt för att påvisa att det ligger valtaktiska skäl bakom publiceingen. Nog ingen slump att
Kurirens ledar har Littorintema även idag. Noterbart också att "Lena" i motsats till norska "Anna" inte avanonymiserats än?

Nu disk och promenad - i vilken ordning får vi se. Vid lunch ska jag till stan och packa bilar för Övertorneå och Överkalix marknader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback