Snabblogg

2010-07-19, kl. 06.30

Känner trycket av mitt dåliga samvete - måste ut på promenad. Flera dagar nu utan - inte sen i torsdags - och mycket onyttigt har slunkit ned.

Så bara en snabblogg - som till exempel stor GRATTIS till barnbarnet SARA på namnsdagen. Och förstås alla andra Saror jag känner.

Igår eftermiddag var det ett hystriskt väder här i Sunderbyn. En himmel full av vita moln, gråa moln. gråare moln - solen sken på ena sidan av huset på andra sidan regnade det. Och näst intill orkan var det. Var alldeles säker på en riktig urladdning - men det bara försvann bort. Tydligen var det bland annat Rosfors och Hamtjärnmoran som fick mest - sidan 8
i papperstidningen - men ingen länk. Ovädret ettannyhet i Kuriren.

Kenneth Strömberg skriver om Arjeplogs årliga hemnvändardag med rubriken Hemvändardag med strutsar. Hajade till och undrade varför jag inte varit med? Och då ser jag att de varit på strutsfarmen i Slagnäs - och att den drivs av en partikamrat till mig - Annicka Stenmark - måste nog bli ett studiebesök för mig också.

Och utdedassen är på utdöende - Kuriren sidan13. Men inte i Överkalix för min marknadskompis Göran hade byggt 3 stycken i våras.

Snabb var det - nu ska jag promenera. Dagen är redan långt liden och mycket ska hinnas med. Urlastning på jobbet, present till Sara, ansökan om urnnedsättning, packning för morgondagens färd till Västerbotten, ringa Anita och meddela att jag kommer... med mera med mera.
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback