Två hundra till?

2010-07-05, kl. 06.30

Nä jag har inte semester - en vecka till. Måste finnas tillhands när Sebastian röjer. Och tala om vad som kan kastas och inte. Plus lite annat som måste göras innan semester.

Laila och Ritva gratuleras idag. Hurra på era namnsdagar.

Det är NSD som står för nyheterna idag - dvs har länkbart det jag noterat.
Firandet av Norrbotten 200 år fortsätter. Frågan inställer sig - för hur länge? Kent Ögren mörkar och säger att regionfrågan är en icke-fråga - Folkpartiet och alliansen lovar att dra tillbak ansökan om de vinner valet. Frågan som Kent & co måste få hela valrörelsen - är ni också att beredda att dra tillbaka ansökan i "icke-frågan" om ni - vilket gud förbjude - vinner valet?

Min oro för björnmöten - även i tätbebyggda områden känns motiverad efter ytterligare en artikel om björn nära bostadsområden. Det kommer att hända något snart - sanna mina ord. Alla kommer inte att bete sig som regelboken säger. Men "mupparna" kommer väl att hävda att drabbade får skylla sig själva.

Och nu är Rapport igång - 06.30 sändningen vill säga.

Men oj vilket grepp - Vänsterpartiet byter namn - men bara för en dag - i Almedalen. Och Lars Ohly verkar på riktigt tycka att det är ett nytt och väldigt revolutionerande grepp!

Få se nu om jag får till det grepp jag tänkt mig - ni får veta sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback