Bloggens värde varar?

2010-06-29, kl. 06.00

Bloggens värde varar - till min förvåning hade jag idag - eller i natt - fått en kommentar på ett blogginlägg från september 2008.
"Valhaj eller vithaj.." är kommentaren - och inlägget "avdelning drömprinsar".

Namnsdag idag har alla som heter Peter och Petra - grattis. Ett särskilt grattis till Pether Nordblad - som för övrigt ganska nyligt fyllt år - och därmed hunnit upp mig i ålder - och visdom.

Båda tidningarna har nyheten om sänkt straff för Smedsbymordet som ettan nyhet. Svårt att hänga med i svängarna om vård eller straff - inte vård men sjukdom påverkar straffet. Svårt att förstå att skadeståndet för att mista sin mor bara är 50 000 kronor?

Fast i NSD:s papperstidning så är Vega på ettan - med sina namnunderskrifter mot nedläggningen av mammografin i Övertorneå. Vi - Thomas och jag - var och stöttade henne med vår närvaro. Bra påläst krossade hon landstingdirektörens argument om att det inte fanns lämpliga uppställningsplatser. Och några missade undersökningar skulle det inte heller bli - lokala entreprenörer lovade ordna flytt och uppställning nattetid. Vega kan du se på e-kopians etta. Kan undra om jag fick vara med i Nord-Nytt? Och så kan jag undra om det inte var så att vi prenumeranter skulle få gratis tillgång till e-kopiorna? Tror jag någon initierad lät meddela här på min blogg.

En intensiv dag väntar - mycket som ska hinnas med både privat och på jobbet.

PCOS är dagens nya förkortning som jag hör om på TV just nu - och som jag kommer ihåg att jag läste om på DN - blir så pass nyfiken att jag måste kolla här. Irriterande då nättidning och papperstidning inte går hand i hand - fick googla fram det.

Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback