"Efterrätten"

2010-06-22, kl. 07.00

Ja den hade jag glömt bort -
bröllopsresan. Det blir liksom "efterrätten" nu i tidningarna och kanske övrig media också. Kan bara hoppas att de slipper paparazzifotografer.

Ska träffen prästen klockan 10 idag - så det är eftermiddagsskift för mig - och också sovmorgon har det varit. Till klockan 6 - vilket innebar att tant Lilly hade hämtat in tidningarna.

Ja varför inte? Fyll ut delar av "röda havet" och bygg bostäder. Själv har jag bara reagerat med ryggmärgen - bygg inte bort vattnet - men plötsligt ser jag möjligheter. Men isåfall tycker jag att allt ska fyllas ut om det är möjligt? Finns inget skäl att bibehålla någon liten dypöl. Läs om "Luleås framtidspussel" i Kurirens e-kopia.

Idag ska vi gratulera Paulina och Paula. Hade en klasskompis - under några år i folkskolan - som hette Paula Pitkinän - med stor reservation för stavningen av efternamnet?

Och TT är snabbare än Aftonbladet på att publicera opinionsmätningen - som Aftonbladet låtit genomföra. Moderaterna större än socialdemokraterna - igen. Inte lätt för Sahlin.

För övrigt röstade jag nej till utfyllnad av "röda havet" innan jag tänkte till...på Kuriens omröstning. Vi var bara två som röstat då - 50/50.

Heja facket - sånt här får verkligen inte sopas under mattan - polischef anklagad för sexuella ofredanden - och enligt artikeln ingen enstaka händelse. Stå på dig, Björn.

Och radion uppmärksammar sommarplågan med mygg - en riktig myggsommar i år. Myggen gillar inte pelargonier påstås det.

Nu ska jag starta upp dagen med en dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback