Flaggan i topp!

2010-06-06, kl. 07.00

Idag hissar vi flaggan i topp och firar vår nationaldag. Har deltagit ovbrutet (med något undantag kanske) ända sen den tiden vi firade Svenska Flaggans dag. För mig väldigt sammankopplat med "kung Gustav" - fullmäktiges dåvarande ordförande Gustav Sundström. Och förstås Margot från kulturförvaltningen som rättvist delat ut små handflaggor till oss.

Idag fårn dock den somriga blåklintshatten vila på hyllan. Är hos far och han blir tröttare och tröttare. Fantastisk uppbackning av husets personal och inkommande sköterskor och andra.

Får väl lov att lägga ut en bild på gårdagens "hjälte". Jens som tog sig runt i Stockholms maraton på 3.48.00 - misstänker att målet var under 4 timmar eftersom han var äckligt nöjd.



Mest nöjd är han nog att vara världsbäst bland ledamöterna från folkpartiets partistyrelse. Han slog Christer Nylander och jag vet inte om det var någon fler ledamot med?
Killen till vänster misstänker jag är löparkompis Erik - som dock slog Jens med stor marginal.

Nu inväntar jag dagpersonalen - Edith och Susann blir det bland annat. Fortfarande lugnt ute i korridoren. Verkar som om gamlingarna sover lite längre på lördag och söndagmorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback