Om vad vi firar

2010-06-24, kl. 06.15

Härmar Kuriren idag - om
vad vi firar. Ingen namndag - Johannes Döparens dag. Och framförallt gamla midsommardagen - så hade det varit förr så hade redan midsommarfesten ståndat.

Och faster Henny hade fyllt 106 år - dock avled hon 2003 då det fattades knappa två månader till 99.

Dagens stora aha-upplevelse är ändå att Karin Pilsäter fyller 50 år. Ingen som möter henne kan förstå att hon hunnit så pass långt. Grattis, grattis Karin!

Ja vad skriver man om en sån här dag då lokaltidningarna inte alls frestade på adrenalinförrådet? För övrigt fortfarande lika trist att Kuriren också hakat på att inte lägga ut insändare och debattinlägg på nätet. Stor undran om VARFÖR? Jag skulle väl kunna skicka iväg en fråga till Mats för vilken jag alltid har svårt att komma ihåg om H ska vara i Mats eller Ehnbom. Då får jag tänka på broder Jan - och att de stavar sitt efternamn olika.

Vädret är alltid gångbart - fast börjar bli tjatigt. Soligt! Opinionmätningar börjar också bli tjatigt - Synnovates är trejde i veckan. Dock solig den också.

3,3 procent til toppchefer låter ju modest - eftersom man inte skriver om några nivåer så blir det ingen adrenalinkick här heller. Fast våra avtal låg nog lägre och med endast 0,1 procent år ett. Är det lönt?

Så är det arbete i 3 timmar och 15 minuter kvar till helg. Lite inhandling måste väl till också. Men en avstämning med kusin Kerstin visade att hon redan hade det mesta. Lite gravad lax ska jag bidra med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback