STORT

2010-06-03, kl. 06.15

Tänk att vakna till en mulen dag och tänka att det är bra för potatisen. Ser nämnligen ut att kunna bli regn idag. Men det känns fantastiskt att det varit så fint så länge - att jag kan tänka generösa tankar om potatisen - som jag inte satt någon. Det är STORT!

STORT också att Charlotte Kalla vår Victoria stidpindiet. Jag menar förstås stipendiet - men jag tyckte "stidpindiet" såg så kul ut att det måste få stå kvar. Påminde om något hemligt språk som fanns i en ungdomsklubb!

TUFFT är det att vara på väg bort tredje dagen å rad. Skellefteå idag och utbildning i nya kontaktregistret och om hemsidan.

Men lite förgjort verkar det. Första gången i januari fick vår föreläsare Mohammad hjärtinfarkt dagen före. Förra gången la askmolnet sin skugga över utbildningen - föreläsaren kvar i Stockholm. Idag ser jag ett mail som säger att Dagh är på G med förlossning - dock är Dagh bara deltagare så...

STORT vet jag inte om man kan säga om
Joh an Hakelius krönika som jag läste i mitt sista Aftonblad igår - men MODIGT i dessa tider att vägra ta ställning. När alla bjuder över varann om att måla ut händelserna vid bordningen. När "röken" frän kändisskapet lagt sig får vi säkert en mer nyanserad bild än den Aftonbladet också bidrog med på ledarsidan igår - "fredsbåten" talade man om. För övrigt såg jag en gruppbild på "hemvändarna" och undrade vilket hjälparbete de skulle bidra med? Hade det inte varit bättre att ge mer utrymme till förnödenheter än att lasta båten med kändisar?

Nåväl ska jag inte står här med byxorna nere när Johan kommer och hämtar upp mig - är det dags att köra igång nu. Hög tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback