Trot(S) - tack vare FP!

2010-06-17, kl. 06.45 (sen idag)

Hörde på landstingsdebatten igår - med min minradio medan jag städade ur fars lägenhet. Rum eller lägenhet - ja någonstans mittemellan. Det tog iaf dryga 4 timmar - trots att mycket var förberett.

Nå iaf hörde jag någon sossetant - kanske var det Britt Westerlund - skryta över att NLL minsann varit tidig med screening för bröstcancer - mammografin.

Nu kan jag tala om för alla historielösa landstingspolitiker att det var trots sossarna - och tack vare FP som vi låg i bräschen där. Vi använde en halv annonsbudget i mitten av 80-talet för att driva opinion för mamografins införande. Säger bara Göte Pettersson, Kirsti Rinander och Els. Läs mer i Kurirens E-kopa. sidan 12. Heja Anne - nu är det din tur att föra "mammografifanan" vidare.

Inte nu igen - inte utan att jag tänkte så när jag läste om
skottlossning i Luleå - och att polisen av utredningstekniska skäl inte kan säga mera. Vid min gud - inget nytt Porsön?

Och debatten om Kurirenhuset och friskolan fortsätter. Det påstås att kyrkan är en part som säger nej, Fast jesus sa ju att "låt barnen komma till mig" - men kyrkan i Luleå skulle säga tvärtom. Konstigt. Och om det nu är så så kan jag ju fundera om inte Gustaf Groth sitter på två stolar? Och Pohjanen (C) är väl också en "gudelig" man - som jag tror sitter i Bn. Och varför presenterar inte media vad remissinstanserna säger?

Urk - nu tryckte jag på fel knapp och fick fet och konstig text. Dags att gå till duschen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback