Vilket skulle bevisas

2010-06-27, kl. 19.30

En härlig sommarsöndag - som började i kyrkan. Gudtjänst med kyrkoherde Marklund - och tacksägelse för far- "Yngve Lennart Natanael Strutz" fick ett ljus tänt för sig i kyrkan - tillsammans med cirka 10 barn som döpts och tagits upp i församlingen. Vi skämtade om att det nog behövs 10 nya för att samhällsekonomiskt ersätta arbetsmyran Yngve.

Lite mera tvätt och hängning dito. Ett varv till jobbet - väldigt frustrerande att jag inte kommit åt min mailbox sen sen torsdagkväll. Hur många roliga och viktiga meddelanden kan inte ligga där?

Vilat en stund medan Tyskland klådde England i fotboll. Jag vann - vet inte varför jag nästan alltid håller på Tyskland fastän jag mer gillar den lättare bolltrollarfotbollen. Fast banne mig - något av målen var rena trolleriet.

Hittade en undersökning som skulle visa hur mycket olyckligare svenska folket blivit under regeringen Reinfeldt. Massor med fler om får Viagra - fast man får ju hoppas att de faktiskt blivit lyckligare - vi har ju prinsord på att störst av allt är kärleken. Och mera magsårsmedcin innebär förhoppningsvis att allt fler mår bättre. Med enkäter kan man alltid bevisa vad som skulle bevisas.

Annars verkar det inte ha hänt så mycket - av nättidningarna att döma iaf.

Kan undra om det är en fotbollsmatch till - som jag kan slumra in till?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback