Hänger med

Vissa frågor har en begägenhet att bita sig fast - hur många gånger var inte jag med om att formera yttranden om - eller snarare mot - storregioner. Ska bli en valfråga 2010 - och 2014 - men si då - 2014 får nog regionfrågan klara sig själv - då är inte jag med - iaf inte i hetluften.

Hit till Santorini hängde jag med en gång - med båt från Kreta - utan att veta att det var åsneritt i en MYCKET brant stentrappa alternativt åka i en linbana vars korgar sett sina bästa dagar för att nå bussen för den vidare färden på ön. En skräckupplevelse för en höjdrädd Ylva.

Och dom verkar hänga med - Rädda Vården. I sista skälvande sekunderna lämnades en ansökan in. Nu sätter valmyndigheten upp en varningstriangel vid partinamnet vilket innebär att ansökan är under behandling. Reglerna har mjukats upp i kanterna faktiskt - numer har man tydligen 3 veckor på sig att komplettera - även med namn om man inte lämnat in 100.

Kriminalvården - dom verkar då inte hänga med -  drogerna flödar på anstalterna. Men i Haparanda tycker Jan Wallin att det är konstiga uppgifter. Ja så länge man vägrar se problemet lär man ju inte kunna göra något åt det.

Lusten finns att hänga på låset för ej utlösta biljetter för torsdagens föreställning. Rätt fantastiskt med två totalt slutsålda föreställningar med Fredrik Lindström. Roffes rescension smakar mera. Får höra vad vår egen kulturkonsument Thomas tyckte om föreställingen.

Trot eller ej - nu börjar det toksnöa igen - men varning som utfärdades i går - första klass eller inte verkar larvigt - det var långt ifrån vad vi mäktar med om det är tvunget.

Nu väntar duschen - lite snö måste jag hinna skjuta undan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback