Haveri

Morgonen präglas av haveri - modemet till bärbara har gett upp. Fick ett brev från Telia om uppdatering och gjorde som gott jag kunde - men det svarade Error. Och igårkväll när jag kom hem från kusinprat så kände den inte av USB-modemet. Till att ta kvittot i näven och uppsöka butiken. Har lovat far att följa Jens i fädrens spår via datorn.

En far som för övrigt var lite kräksjuk i går - dock inte vanlig kräksjuka? Men lite piggare i går kväll - och blodvärde, leverstatus och sänkan var i princip helt perfekta?

Perfekt valfråga RUT - hur kan vänsterblocket göra sånt självmål? Ohly som till och med trodde att han spelat fotboll med Nacka Skoglund (skratt). Både RUT och ROT behövs - läs Kjell Hjelms artikel.

Vad Kent Ögren har för mål med att engagera sig så hårt i ett fall där han säger sig inte veta något. Och där han kritiserar andra för att tycka - när de inte heller vet något - kan man bara spekulera i. Och det gör man ju?? Att man discvalificerat släkten som fosterhem blir nästan än mer förunderligt när Kent tar till brösttoner för att försvara det? Och bildinformationen talar om vem kvinnan på bilden är Elisabeth Lax, landstingets kulturchef. Får erkänna att hon var okänd för mig.

Vem som har namnsdag vet jag inte för jag har lämnat tidningarna till kusin Kerstin. Och det är inte lika kul att sitta "på kammaren" och hamra på datorn som det är att sitta vid köksbordet och kunna njuta av utemiljön. Så det blir kanske mer städ än blogg och FB idag.

Ska ringa och höra hur det är med fadern - så blir det besök senare idag om inget akut. Akut måste jag till Phonehouse med modemet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback