Kommunen mest i galen tunna

2010-03-22, 06.25

Jaha - så kommer dom igen - kommunens "renhållningsarbetae" och påstår att vi stoppar saker i galen tunna, Med ganska gott samvete för sopsortering - inte 100 procent men ändå - så blir jag vansinnig när jag ser hur sopbilen kastar avfallet från gröna tunnan i absolut samma fack som det från bruna tunnan. Och så har man mage som i den
här reportaget tala om att du och jag sorterar fel - vi sätter matrester i den gröna tunnan. Sila mygg och svälja kameler - annat kan inte sägas.

Jag kan för lite i ärendet för att säga om det är rätt  att släppa lite extra kvadratmeter till Nåidenchefen. Våran Nisses uttalande i Kuriren förra veckan var utmärkt - det handlar om att alla måste behandlas lika och det ska upplevas rättvist. "Svartbyggena" på Kallaxhalvön måste ju vädra morgonluft! Nu när byggnadsnämndens ordförande verkar ha en egen (??) utredning och mätning mellan au och nämnd?????

Och på Kurirens ledarsida tronar "Pastor Forsberg" - trejde gången jag bläddrar förbi bilden av Robert Forsberg  klickar det till att bilden är pastorlik - och skolan i Kalix skulle nog onekligen behöva lite connection med högre makter.

Ni noterar väl det nya med datum och tid högst upp - på begäran. Fast jag undrar om jag inte var fel ute med datum i förra inlägget?

Är det fler än jag som insett att dagen "produktionen" startar direkt hemma på morgonen nu. Vem lämnar obesvarade mail oavsett det är jobb eller privat. Klart man svarar på direkten. Ekorrhjulet går därmed fortare och fortare?! 

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Är du helt säker på att det hamnar i samma fack i bilen ? sopbilarna har flera fack innan för "luckan"...

2010-03-22 @ 09:41:24
Postat av: Anonym

Ja - nu är jag banne mig riktigt säker efter att ha stått bara 10 meter ifrån. Men bevisa mig gärna om motsatsen - stegen till komposten skulle bli betydligt lättare.

2010-03-22 @ 09:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback