Trend i tiden

Pratshow - ovsett de heter KGB eller någonting annat - ligger i tiden. Men visst är det fantastiskt att KG Bergström drar fullt hus varje gång. Och att han därmed dokumenterar hur många "märkvärdiga" norrbottningar vi egentligen har. Kurirens Nilsén rescenserar.

Framgång värd att notera är att ungdomarnas gruppboende nu fått maxhyra. Kanske också dags att granska hyrorna på äldreboenden - fars hyra för en ganska påver standard ligger i klass med de mest attraktiva bostadsområden i stan. Övriga taxor är dock privärda - och värt att notera. Papperskopia/E-kopia A4 och A5.

Gabriel har namnsdag idag - förutom ängeln så gratulerar jag kusinbarnet "Gabbe" i Koskullskulle. Grattis!

Konsumentvägledare från hela landet på plats i Luleå. Och idag lär det få träffa Nyamko Sabuni om jag är rätt informerad. A 12.

Och även idag får läsarna sryka på foten - inga Fria Ord? Det kanske är som Herbert Tingstens dotter Jill Klackenberg skrev - det finns inga publicister mer bara controllers och ekonomer som ser till att tidningarna fylls av det som säljer bäst?

"Kirunapartist blir miljöpartist" basunerar NSD ut på ettan. Men någon täckning i texten för det finns inte vad jag kan se - på två genomläsningar. Men spännande nu när det börjar sippra ut vad som hände bakom de stängda dörrarna då Hultbro blev ny ordförande för Kirunapartiet.

Och Åke Bergbäck presenterar sina "arvingar" - idag i NSD,

Nu är det dax alldeles strax att ge sig in i duschen - och sen ut i den 15 gradiga kylan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback