"Änglakören"

2010-05-06, kl. 06.30


Många där uppe nu - även
Britta Borg har flyttat upp till "änglakören", Just det hon var jämnårig med mor. Mor förundrades över att hon orkade hålla igång så länge.

Hoppas inte "Igge" behöver flytta upp dit - det har varit kallt i natt - och kotten var inte stor. Det gick att rita hjärtan i frosten på bilrutorna. Men det var bara en grad kallt - och solen skiner.

Min intåg i FB har präglats av försiktighet - förskräcktes av alla inbjudningar till både det ena och det andra - så jag har konsekvent avstått. Dock har jag idag gjort ett avsteg som bekräftar regeln - jag har gått med i gruppen "hajens vänner" - till minne av Gunnar Bäckström som lämnade oss förra våren och som skulle fyllt 70 nu den 9 maj.

Blir spännande ikväll - det brittiska  valet - men 22.45 och timmarna där framöver är ju inte riktigt min tid. Hoppas på framgång för våra liberala vänner! Så att england kanske kan få bort sitt gammelmodiga och odemokratiska valsystem.

Ledaren i NSD angriper alliansregeringen med lösryckta citat från en bok Fredrik Reinfeldt skrev 1993 - för 17 år sen. Samtidigt anses det grovt och skamligt att påminna om Mona Sahlins "tobleroneaffär" - för 15 år sen. Ja det är väl bara för oss på det politiska mittfältet att ducka - när höger och vänster kastar skit på varann. Tyvärr skvätter det på demokratin!!

Jag längtar efter den där dagen då politiker bara får säga och söka positiva saker om varann - vi skulle ju kunna börja med ledarsidorna!!

För övrigt har båda tidningarnas nättidningar blivit MYCKET sämre sen man började med E-kopiorna. Kuriren har banne mig knappt med något som är i paperstidningen - NSD något mer men blandar gamla och nya nyheter på ett irriterande sätt. Är jag ensam om att tycka det??

Av trötthet och ont i halsen återstår inget nu på morgonen - tack för det.

Idag ska jag jobba som vanligt - tidig lunch med en god vän som jag sen ska ledsaga i en myndighetskontakt - därefter ett kort nedslag på jobbet innan besök hos far.

Marit och Rita ska gratuleras på namndagen - Paulsen förstås och Enström på Bränslan. Den senare heter not Ritva - en finsk variant av Rita? säger vi.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback