Avslöjad hemlis

Luleå 2010-05-27, kl. 06.30

Så är den avslöjad - hemligheten att
Sture Bryggmans nya jobb är hos Jokkmokks kommun. Dom försa sig - några folkpartister på årsmötet då Johan ochjag var där. Så vi har burit på hemligheten i en hel vecka - fast det var ju inte precis någon hemlighet som hade gett belöning att avslöja. Lite svårt att förstå hemlighetsmakeriet? Men ändå - tydligen så hett att det äras med att vara på Kurirens nättidning. Fast det var visst NSD:s!

Nåväl - idag skiner solen på både onda och goda. Jag inser att jag i och med sommartiden inte kan ge en rättvisande temperaturangivelse - solen slicker termometern en timme extra. Men det kändes som om det kunde bli en varm och go dag.

Målande beskrivet om Jörn af Doners förskringring - våldtäkt på organisationen enligt ordföranden Bengt Westerberg. Dock kan nog inte Bengt Westerberg svära sig helt fri från Röda Korsets skamfilade rykte. Även om det extremt höga ordförande arvodet infördes då den "fattiga" kungligheten prinsessan Christina skulle värvas fråntar det inte Bengt ansvaret att han borde larmat om orimligheten.

Donner ska dock ha tack för säget om "drabbad av guldsot" - nutidens farsot inte bara för Donner!

Själv ska jag förlägga min arbetstid till eftermiddagen idag. Och eventuellt försöka orka besöka mitt första medlemsmöte sen jag slutade som gruppledare. Fel, fel - jag har faktiskt varit på ett nomineringsmöte.

Nu en sväng på FB - sen dusch - under detta strilande ska jag organisera upp förmiddagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback