Gjort det

Nu har jag gjort det - tvingats läsa tidningarna via E-tidningarna. Jag tror inte riktigt jag fixar tekniken dvs att få bilden rätt på skärmen. Jag trycker och så zoomar det lite hej vilt ungefär som det vill. NSD något mer strukturerad än NK - men det kanske bara är slumpen.

Nu när rivningen är klar - av Fritz Olsson husen - då talas inte längre om någon
byggstart av Gallerian till våren. Nu ska här bli parkering. En vadslagning om hur länge den parkeringen blir kvar skulle vara på sin plats? Och Kaj Hedstig hycklar - han vill minsann inte ha parkeringsplatser mitt i stan - det vore som att köra in bilarna i vardagsrummet. Men varför då ge rivningslov?

Det enda positiva är väl att centrumhandeln sägs gynnas av att det blir fler parkeringar - men behövs det såna ska det tillskapas i särskild ordning. Den här platsen är värd att förädlas mer.

Grattis till faster Sonja någonstans i mellansverige - kan det vara Västmanland - Fors. Och Sonja Forsberg i Jokkmokk. Och alla andra Sonja och Sofia som jag känner.

Själv har jag tagit på mig trädgårdsshortsen och dito linne. Nu gäller det att ligga i för att hinna ikapp - ogräset har fått oväntad hjälp av kanonvärme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback