"Halkus valkus"

2010-05.18, kl. 06.30

Trodde länge att det hette "halkus valkus" - och lättare att säga än
hallux valgus. En begynnande sådan har jag på höger fot - och den lyckades jag damma in i duschväggen igårkväll. Gissa om det gjorde ont?

Annars var gårdagen riktigt bra. Efter jobbet till far och var ute med honom i två timmar. Andra gamlingar sökte skugga men far och jag lapade sol.

Efter en liten PN (även jag lär mig förkortningar) mellan 16.30-18 så tog jag ett ryck i föräldrahuset. Smoget och garaget ursopade. Trädgårdsdammen håller tätt på första försöket - dock funkade förstås inte fontängrejen. Men det handlar om knappar inne och ute som måste vara i rätt läge för att elen ska funka. Något komplicerat för en utan tålamod.

Nu är tidningarna avverkade - kan inte säga att adrenalinet flödar särskilt mycket. Kuriren toppar med laviner och skred i fjällvärlden och samma tema är det i NSD. Ritsem, Sourva, Stora Sjöfallet för tankarna till sommaren uppe i Luspebryggan där farbror Sven byggde fryshus och Eva och jag fick följa med. Vägen Västerut - också en nostalgitripp - lät som "amerikat".

Erik ska gratuleras - hörde om "kallerik" igår - något om att var dagen kylig så...

Men gamla "sanningar" punkteras varje dag - inget samband mellan användande av mobiltelefon och hjärntumörer. En paradgren för MP-Annika - men hon kan ju fortsätta skrämmas för genmodifierad potatis. Tills motsatsens bevisats...där också!

Väldigt oroligt i Thailand - glad att det är mer än ett halvår kvar till vi ska iväg..

Men nu ska jag iväg till jobbet - ska försöka vara där halvnio idag - ska bli telefonintervjuad om partiets inställning till personval.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback