Irland sak blir vår...?

2010-05-05, kl. 06.15

Igår stängde Irland flygrummet
pga vulkanaskan - och idag var det Skottlands tur. Må den inte återvända hitåt?

Ett säkert sommartecken - färjan går igen - men vilken färja var det som doldes under denna länk?

Vem som döljer sig bakom denna rubrik är dolt hos redaktionen - undrar om det är samma person som det skrevs om häromdagen - kyrkopolitiker med betalningsanmärkningar och 300 000 kronor hos kronofogden?

Det var frostigt i morse när jag hämtade tidningarna - termometern visade något plus - men jag tror solen slickat nederkanten - penseerna såg iaf slokiga ut. Igår såg jag en blå liten blomma i mors blomrabatt - inte scilla och inte pärlhyacint - kan det månne ha varit en blåsippa?
 
Har inte sett något om det än - Reinfeldts och Sahlins klädsel i söndags. Annars brukar ju även det kommenteras. Monas rosa kavaj skulle ju faktiskt kunna kopplas politiskt också- från rött till rosa. Inte riktigt säker på att alla uppfattar det så - men mer oklädsamt färg för Mona har jag svårta att se. Möjligen är jag färgblind? Å andra sidan är det nog många socialdemokrater som känner att samröret med v och mp också är "oklädsamt"?

Idag har Gotthard och Erhard namnsdag - farbror Erhard från Skräddars i salig åminnelse. Själv ska jag fira dagen med att skura bastu och event. pannrum - förmiddagen,

Jobb efter lunch.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback