Morsdagsblogg

2010-05-30.kl. 08.00

Skepp ohoj - vad jag "firat" morsdag med en rejäl "översovning". Visst ringde klockan 04.30 - men då tyckte jag att klockan 6 skulle räcka - och halvåtta vaknade jag. Fast jag kan erkänna - jag vaknade flera gånger före men ville inte stiga upp.

Kan bero på att jag sovit i en helt renbäddad säng med nytvättat duntäcke - en något kvalsterfri säng med andra ord.

Nä - jag såg inte "sjungtävlingen" igår - men hon heter
Lena och kommer från Tyskland hon som vann. Kurirens nättidning tycker att detta är en prioriterad nyhet - och hade det överst. Globalt och lokalt - hand i hand!?

Annars skulle man kunna tro att det är rötmånad med tanke på nyheterna. En ettåring som åker bräda som ett proffs och en tvååring som röker som en skorsten.

Ewa Andersson fyller 45 år idag - grattis - trodde hon fyllde mer. Inte för att hon ser äldre ut - utan för att hon också varit med så länge i och runt mitt liv.

Som er morsdagshälsning till mor lägger jag ut de fina bilderna nedan.






Någon som avporträtterad mor 1937 - hittade denna i hennes gömmor. Hon var alltså 11 år här. Det lär finnas en avporträttering av morbror Tojje - troligen från samma år. Det år då för övrigt yngsta barnet Sture - morbror - föddes. Skulle vara roligt att veta vem som döljer sig bakom signaturen på tavlan?

Nu ska jag fortsätta njuta morsdag i det avslappnande tempo som den börjat. En nyttighet ska jag nog göra - en repetition av organisationsutredningen för SV - som ska diskuteras i Piteå på tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback