Om den så kallade bakfoten

Tyskland klockan 16 - och jag väntade ivrigt på resultatet i nyhetssändningarna. Efter att ha plågat mig igenom Agenda - så förutsägbart tråkiga de var Mona och Fredrik - fick jag klart för mig att det var 20.00 - och Norge - men vi vann ju -så spelar roll.

Hur jag kunnat få detta så kapitalt om bakfoten fattar jag då inte - och bad dessutom personalen på Ingridshem att påminna far om matchen.

Har vaknat till en ny dag och här är det 3 grader varmt och mul. Från radion hör jag om  om en som vinterbadat - 7 grader i vattnet. Burr!

Burr kan man verkligen också säga - om orsaken till detta - MOD-pris. Fick hon - hon som slog larm om missförhållandens på Lignellska. Kan undra vilken upprättelse kommunen gett henne?

Idag är det en insändare i Kuriren - TYVÄRR inte längre länkbara Kurirens insändare - som tar upp påstådda missförhållanden på förskolor i Luleå - i synnerhet på en som beskrivs. Man kan ju bara önska att vi hade någon journalist värd namnet som hade lite undersökande journalistik och kunde belysa detta. Kuriren B 4.

B som Bäver - 15-åring biten. Månne bävern trodde de hade mindre ädla syften än att fotografera?

B som i Blocket och Begagnat - oavsett vad drivkraften är - den är nog olika - så är det väl himla bra att saker återanvänds.

Själv har jag en hel gille stuga full av vävgrejor - två vävstolar och massor med andra vävprylar. Kan skänkas bort mot ett bidrag till Frälsningsarméns verksamhet. Hör av er.

C som i Carola - som lagt en motion i Boden om parboendegarantin.

Nu blir det D som i Dusch, E som i Egenvård och F som i Frukost. Resten av alfabetet får vänta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback