"Ringmärkt"

2010-05-19, kl. 06.30

"Ringmärkt" - nej det handlar vare sig om förlovning eller märkning som sällsynt fågel. Jag har fått en ringmärkt stortå - efter krocken med duschväggen. Tydlig runt om stortåns "knäveck" - ser riktigt fånigt ut.

Gick ju bra i hockeyn igår - och alla känner en viss förnöjsamhet att få
möta Danmark. Ingen underskattning här inte lovar de - och en lätt match blir det. Fast jag säger bara Vityssland!

Igår slutade jag jobba redan 12.15 - lunch med Anne på SuS. Sen tillbak till stan och lite ärenden. Halvtre till far som var på musikunderhållning. Men sen lapade vi sol i någon timme - vi och huskatten Pelle.

Utmaningen igårkväll var att klara av sommarens "julgransbelysning" dvs sprutgrejen till dammen. Och efter mätning så kunde jag konstatera att det var en säkring som gått. Sen var det lätt som en plätt.

Idag grattar jag kollega Lisa i Landskrona som fyller år. Och Maj och Majken som har namnsdag. Wikström och Wikström - faktiskt - tänker jag på först - genuina Sunderbybor - dock inte släkt tror jag. Och så Maj i Niemiholm och gamla klasskompis Olofsson - som säkert heter något annat nu. Och så hon på Malö förstås - som får inkludera alla jag glömt nämna individuellt.

Och i grattissvängen tar jag med familjen Frishammar som fått tillökning - med en "liten" babys på 4,3 kilo. En snabb rackare som ploppade ut mindre än 3 timmar efter ankomst till SuS.

På den sorgliga och tragiska sidan noterar jag att de omkomna i LKAB-gruvan var en far och en son. Dubbelt svårt att bära för nära och kära. Och olyckan förefaller SÅ onödig.

Morgonens reflektionstid är kortare än vanligt - bilbesiktning väntar kl. 08.00. Bara tur att jag kollade - så inkörd på "kommuntid" fortfarande att jag var säker det var 08.15. Banken kl. 09.30 - för jobbets räkning. Jokkmokk väntar ikväll.

Och dagen verkar bli lika fantastisk som de tidigare. 15 grader redan klockan 5. FAST - igår var det Erik-dagen. Den ska vara kall - Kall-Erik - för att det ska bli en varm sommar. Så jag hoppas ni alla njöt av och upplevde sommaren igår - det var då den var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback