Skräckscenario

2010-05-07, kl. 06.30

Varje däckbyte
har jag detta i åtanke - tänk om dom glömt att dra skruvarna ordentligt. Vilket skräckscenario det skulle vara att få se däcket rulla förbi?

Väl lite av skräckscenario detta också - om ny vulkanaska. Fast det var tydligen kaos på Arlanda igår kväll enligt rapport från Jens - 3 norwegian kärror skulle tryckas ihop i en. Kan undra när han kom hem? Och så undrar jag om det går att länka till FB - och FP-Jens?

Skräckscenario tre (3) är det förstås om en oskyldig blir dömd - men tänk vilken ångest hos flickan om hon talar sanning - så kluven jag blir.

"Bitterljuv balsam för själen" - nyfikenheten drev mig att kolla bakom rubriken - snopen blev jag - fast jag vet inte vad jag förväntat mig? Men smått poetiskt!

900 kronor tycker en socialnämnd någonstans att är för mycket för blommor vid en begravning - dom kan aldrig har varit med och arrangerat någon.
.
Verkar som om opinionsinstituten är de stora förlorarna i engelska valet. Framgången för våra kompisar Liberaldemokraterna verkar utebli - men sån märklig redovisning av valresultatet - inte en enda procentsiffra. Möjligen hörde jag en antyda om att man missat Liberaldemokraternas siffror med 10 procentenheter? Kan det vara möjligt?

Carina och Carita gratuleras på namnsdagen - bästa grannen Frishammar särskilt i åtanke.

Idag ska jag lämna bilen på verkstad - 09.15 ska den in. Sen funderar jag faktiskt på en kort dag idag - lite sopkörning hägrar. Lite ynkligt att inte tippen i Sunderbyn har öppet på lördag - så här i vårstädningens tid vore det inte helt fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback