Trender

Magrutor och KBT är två begrepp som senaste tiden dykt upp allt oftare - någom form av trende förstås. Mycket önskar jag för min mages räkning - dock inte magrutor. Det tycker jag inte alls är snyggt vare sig på män eller kvinnor.

Gårdagens radionyhet var att KBT skulle kunna ersätta de mängder av sömnpiller som brukas. Så har man räknat ut hur många behandlingsassistenter som skulle behövas. Och förutsätter att alla sömnpiller kommer att kunna slängas i framtiden. KBT är bra - hört många vittnesmål om det. Men just nu förefaller det finnas en ÖVERTRO - varning till landstingspolitiker!!

Trend i dag - gratulationer. Födelsedags sådana till Erik i Piteå och Eva i Boden. Och namnsdagshälsning till kusinbarnet Linn i Koskullskulle.

Morgonens fundering är annars om även storstadsborna blir utan DN:s papperstidning idag?

Rena tonårsfasoner - jag somnade om och vaknade först 07.10. Gäller att ha lite egen beteendeterapi - dagen är INTE körd bara för det. Man kan fortsätta att ta det lugnt - det gör jag så sällan.

Frågan är om det ska bli inne eller ute röj i dag? Inte så mycket kvar inne i huset - å andra sidan bör utejobbet lämnas till helgen då värmeböljan ska komma??

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback