E4:an känns nära

2010-11-22, kl. 08.45

Blir alltid nyfiken när något
hänt på E4:an - tror att det är här i närheten, Jag vet ju bättre - att den går vida omkring - men den känns så nära - som våran egen på något sätt.

Börjar hitta formerna för att komma ned till den 40 procentiga tjänst jag egentligen har. Och egentligen är vad kroppen orkar med.

Så eftersom jag jobbade igår så sitter jag nu hemma i godan ro och äter frukost. Lufttorkad skina på flatbröd toppat med melon. Mycket gott.

Är nöjd med vädret också - minus 10. Det är så lagomt vinterväder nu.

Cecilia och Sissela har namnsdag - grattis. Får nog gå ut på FB och gratulera några Cecilia som jag känner.

Ledaren i NSD idag känns historielös. Beskriver Jugoslaviens sönderfall som om det uppstod under 1980-talet med den ekonomiska krisen. Påstår att Jugoslavien under lång tid beskrevs som ett socialistiskt mönstersamhälle. Det senare måste väl ändå bero på vilka glasögon man haft på sig?

Ledaren i Kuriren känns som ett beställningsjobb från finansministern - inga mer pengar till sjöfarten. Det är möjligt att det i sak är rätt - men det saknas själ i argumentationen. Det är därför det känns som ett beställningsjobb - skulle vara intressant och se hur många högerledarsidor som har samma tema?

Förstås en slump - men lite bönhörd känner jag mig. Blogginlägg igår om sambandet mellan brott och droger. Och idag har båda tidningarna toppat med reportage om droger. Norrbottens Kuriren och NSD. Inte ute på nätet i NSD,

Istället hittade jag det här - konstig slutsats om att sossarna nu skulle nått sin lägsta nivå - 29,1. Det "vetenskapliga" i det är att de inte backat mer trots all tubulens runt Mona Sahlins avgång. Så hittade jag det här - Ulvskog hetaste kandidaten" och tänkte då blir det i alla fall en lägre nivå - fast då visade det sig vara som landshövding.

En förflugen tanke dyker upp - undrar om Norrbottens Kuriren blir historisk om de utser en kvinnlig ledarskribent då GB slutar?

Nu ska jag njuta av förmiddagen innan det är dags för sjukgymnastik och frisören.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback