Folkstorm

2010-11-01, kl. 06.00

Ny månad - som börjar med en namnsdagsfridag - Allhelgonadagen.

Har föregåtts av en helg som var långt ifrån "helgonlik" i politiken. Hur tänker (S) egentligen? Nog borde det väl funnits plats för
Niska i styrelsen? Rena folkstormen i NSD - när jag kollade in tidig förmiddag igår var det redan då 77 inlägg - undrar om ens någon tyckte hanteringen var juste?

Inte heller moderaterna lyssnade till sina kryssande väljare - Hultin ersätts med Karlsson. Nu är det lite svårt att mäta kryssens tyngd eftersom kandidaterna - både hos s och m - tävlar i olika valkretsar. Men nog måste det vara tråkigt för moderatväljare att läsa "Kryssen har ingen betydelse, sade Mattias Karlsson". Det kan ju uttryckas mer pedagogiskt!

Skulle vara intressant att se vilken kryssplacering Ögren skulle uppnå på en gemensam länslista?

Igårkväll konstaterade jag att gruppledare i kommunen verkligen är färskvara - eller hur man nu ska förklara att i den tekniska 5-partikartellen blir det 4,5 ny gruppledare. Thomas med sina 2 år blir ålderspresident! Uthålligheten verkar inte vara bästa grenen?

Nu ska jag försöka mig på att göra mitt träningsprogram för nacke och arm. Men den rackarns sjukgymnasten triggade tydligen i gång alla muskel- och senfästen - har nyp och stick i hela kroppen. Hur gör man då ett träningsprogram som inte får smärta?

Sen blir det i vanlig ordning ett halvdagspass på jobbet.


Kommentarer
Postat av: Gerd

Ylva !



Alldeles fööör tyst från FP.

2010-11-01 @ 21:47:36
Postat av: Gerd

Ylva !



Alldeles fööör tyst från FP.

2010-11-01 @ 21:48:25
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja vad händer och vad blev det för "ordning" i landstinget för oss som inte hade möjlighet att närvara i lördags?

2010-11-02 @ 17:02:26
Postat av: Ylva

Godmorgon Nisse , jag ska försöka komma ihåg att skicka över den platsfördelning som fastställdes i lördags. Och snart kommer nomineringskommittén för Luleå ut med sitt förslag som du och andra får sätta tänderna i.

Mvh Ylva

2010-11-03 @ 06:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback