Friskt!!

2010-11-25, kl. 06.30

Tämligen friskt idag - en koll på termometern visar minus 22.

Gårdagskvällen innehöll grovsortering av 5 stora pappkassar med fotoalbum, vykortsalbum, urklippsalbum, album med bröllopstelegram med mera. Hela mors och fars liv i repris - och jag fick ju vara med själv också förstås. Det tog på krafterna att nudda vid alla sorg och glädje som passerat. Dock en massiv övervikt för allt roligt som varit - så jag har sovit gott i natt.

Och drömt att jag skrev ett prov på KomVux - något tekniskt ämne - och med i provskrivningen var också Margareta Lindbäck. Hon fick nog underkänt eftersom hon fått "sparken" som ordförande för tekniska nämnden. Och Göran Gabrielsson (från tekniska förvaltningen) fuskade till min fördel.

Kanske inspirerad till drömmen av att kusin Kerstin berättade om ett telefonsamtal med kommunen - om cykelvägen som fortfarande lyser med sin frånvaro och en avloppsledning som aldrig har fungerat fullt ut.

Årets julklapp ska avslöjas idag - på TV sägs att det inte blir en bakmaskin. Någon som gick jag aldrig på - men den kommer säkert igen - så jag får chansen av bli lurad. Sodastreamern har ju fått en renässans.

Katarina och Katja har namnsdag - grattis Morin!

Spontant kommer jag inte ihåg något från lokaltidningarna som jag skulle vilja länka till. Inkluderande nyheter i papperstidningen som inte är länkbara (än).

Eftersom det ska bli en lång och aktiv dag idag så stänger jag bloggen. Först ska jag till Bergnäst och Mjölkudden för att hämta upp folk fvb Sunderby sjukhus och besök hos palliativa resursteamet. Därefter sjukgymnastik och dagens ska toppas med en julfest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback