Kylslaget

2010-11-09. kl. 07.00

Rejält kallt idag - minus 16. Tur att jag är lite småförtjust i den här typen av kyla. Friskt - och torr snö som gnäller under skorna. Men storm och snökaos stannar väl en bra bit ner i landet?

Till sällsyntheter hör att jag inte är sovtrött - men igårkväll hände det. Klockan var åtminstone halvtvå då jag fortfarande var klarvaken. Och den sovande sömnen ägnades sedan åt någon form av bilfärd - flykt från något som jag inte vet vad det var - i centrala stan. Ibland tänker jag att det vore roligt med drömtydning - lite psykologiserande.

Har gamla Kurirenhuset drabbats av brand - eller tillhör det också drömmen. Lite svårt att veta riktigt...

Lite
luddig ledare idag i Kuriren idag. Till försvar för Mattias Karlsson som säger sig vilja visa upp något "konstruktivt" i regionfrågan. Men de dunkelt sagda är det dunkelt tänkta - och än så länge är det mest konstruktiva "jaså"? Det var för övrigt länge sen jag hörde någon moderat tala om att lägga ner landstinget?

Teodor och Teodora har namnsdag idag. Grattis - men jag må säga att jag aldrig hört någon som bär den kvinnliga formen av namnet?

Har rantat runt på alla nättidningar för att hitta något riktigt positivt att skriva om - men inte hittat något. Nu får jag gå till badrumsspegeln och ge mig själv ett riktigt brett, glatt och uppmuntrande leende. Någon positivkonsult jag mött i livet har ju påstått att det kommer att prägla hela dagen i positiv riktning. Fan trot?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback