Leda eller ledas?

2010-11-20. kl. 07.45

Intressant
ledare i Kuriren idag (igen). Får mig att tänka i termerna leda eller ledas. Det är skillnad att "hålla kontakt med opinionen" som var Blairs honnörsord under hans storhetstid och att låta sig ledas av (tillfälliga) opinioner. Balansgången avgör om det ger framgång eller ej.
 
Knivskärning i Luleå och nya skott i Malmö. Numer är det nästan aldrig någon som skriver om sambandet mellan den här typen av  brott och drogmissbruket. Frågan är om vi gett upp - vad ger det för signal att det är lätt att förlåta "idol Jay" som Jihde säger: det var lätt att förlåta honom.

Kändes varmt och blött i luften idag - men har sett på FB att det iaf var dryga minus 5. Inget snöslask önskas.
 
Pontus och Marina har namsndag idag - grattis.

Jag brukar inte göra det - rösta på Årets Norrbotning i Kuriren - men i år ska jag göra det - faktiskt flera jag skulle kunna tänka mig att rösta på - det har inte varit vanligt. Men Elisabeth Marklund är min givna kandidat - gett röst åt de som inte kan göra det själv.

Dagen ska fördelas enligt följande; hemmapyssel (låter roligare än städ och tvätt) på förmiddagen, hämta tjejerna vid lunch, lite inhandling av förnödenheter, basket för Sara vid 16-tiden, sen lite lördagsmys med tjejerna. Kan nog bli en riktigt bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback