Tipp, tapp...

2010-11-18, kl. 08.15

Ohej vad det viftar och går..Blir påmind varje dag när jag daterar på bloggen hur dagarna bara rusar fram. Och nu är det bara 5 veckor kvar till jul - varje dag påminns jag om att julstressen närmar sig.

Kanske därför jag bara får julvisan - den om "tipp, tapp.." när tomtenissarna smyger kring - i huvudet när jag hör stegen på övervåningen. Fast det är kusin Kerstin som redan är uppe - och stressar mig för jag är inte redo att lämna ifrån mig tidningarna än.

Gillar lokala ledare - synd att GB ska sluta nu när han lärt känna oss. Efter att ha lyssnat på landstingsfullmäktige igår inser jag att sonen fått samma "lyte" som mor - talar alldeles för snabbt och rappt. Ingen av journalisterna snappade den riktiga poängen om varför Jens var hyfsat nöjd med valresultatet. 1/3 del av landstingets resurser kommer från staten - därför var han mycket nöjd över att alliansregeringen blivit omvald. Dessutom har alliansregeringen satsat på att skärpa kvalitetskraven i vården och att öka de enskildas valfrihet.

Lillemor och Moa har namnsdag. Grattis till fru Karlsson.

Verkar som om jag kommer att få hålla mig till bassängen på Thailandsresan. Giftiga maneter är inte att leka med.

Nå nu är det ett tag kvar till Thailand. Idag ska jag ta det lugnt här hemma. Sjukgymnastik på eftermddagen. Sen ska jag försöka mig på ett par tre timmars jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback